První zpráva

21.11.2008 12:48

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Zde jsou uvedeny jednotlivé oblasti našich aktivit.

SEKAČKY dřevního odpadu- výrobek KPS Moravské Budějovice, konstrukce Jan Traxler.

Sekací stroje typů SPO, STK a KCC  slouží ke zpracování pilařského odpadu, sekání tenké kulatiny nebo odvětvených kmenů stromů až do průměru 380 mm.

Produkt - štěpky, lze je použít v papírenském průmyslu, dále na výrobu aglomerovaných desek nebo k energetickým účelům.

Sekací stroje typů SPO 1250, SPO 1255, SPO 1700 a SPO 1755 jsou stacionární stroje, určené převážně pro použití na pilnicích pro sekání pilařského odpadu. 

Jsme schopni navrhnout a případně i realizovat zprovoznění starších, již použitých nebo dokonce vyřazených strojů uvedených typů. Jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacích rotorů pro produkci atypické délky produkovaných štěpek dle přání zákazníka. Rovněž můžeme vytipovat a dodat chybějící nebo porušené náhradní díly pro uvedené stroje a tyto opět zprovoznit. Jsme také schopni vypracovat chybějící průvodní technickou dokumentaci pro tyto stroje.

Sekačky typu STK 1700 jsou stacionární sekací stroje určené pro sekání tenké kulatiny. Zde jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacího disku pro produkci atypické délky produkovaných štěpek. také není problém navržení agregace strojních celků pro mobilní uspořádání těchto sekaček.

 

Rámové pily 

Rámové pily slouží k podélnému dělení dřevní hmoty - pilařských výřezů na prkna nebo trámy dle potřeby uživatelů.

U rámových pil typů G56 a 71, RE 710, RZ 56 a RZ 71, MR45 a SR 65 jsme schopni zajistit dodávku náhradních dílů, provést kontrolu a zprovoznění těchto strojů po případné odstávce nebo poruše.

Jsme schopni navrhnout vhodné uspořádání strojů pro pilařské provozy, to znamená rámových pil, rámovkových vozíků, vodících zařízení v návaznosti na ostatní stroje v pilařské lince.

Jsme schopni vypracovat návrh kotvení těchto ránových pil i rámových pil zahraničních výrobců / např.Esterer, a další/,  za předopkladu znalosti základních technických parametrů těchto strojů.

Na všechny tyto stroje a soustrojí jsme schopni vypracovat Znalecké posudky soudním znalcem.

 

Flotace, stanice na pripravu polymeru, bulharska vina, destilaty, bulharske koření

iframe width="88" height="31" scrolling="no" frameborder="no" src="https://www.vcela.net/popup.php?id_stranka=23352&banner=88x31_1">