Anketa

Líbí se Vám tato stránka? (Как Вам нравится єтот вебсайт?)

Ano (Да) (48)
66%

Ne (Нет) (25)
34%

Celkový počet hlasů: 73

Blog

Účinné čistírny odpadních vod, dovoz z Ruska

24.10.2010 06:47

Zahájili jsme nabídku na čistírny odpadních vod (dešťové vody, vody průmyslové, bytové komunální, splašky...), které Vám dovezeme z Ruska. Mají všechny potřebné certifikáty pro použití. Můžete si je prohlédnout v odstavci "Novinky", nebo v ruštině pod samostatnými odkazy. Co se týče cen, domluvíme se. Zajistím vypracování nabídek pro každý konkrétní případ! Jsou vhodné jak pro vlastní čištění špinavých vod, tak jako koncovka na dočištění na všech možných typech stávajících čistíren.

Čistírna pro automyčky, autoservisy

Filtrační patrony do kanalizačních šachet

Damba čistírna

Elektroflotační čistírna

 

https://www.board.com.ua/va1043409922.html

Změna sídla

21.03.2010 06:11

Od 1.12.2009 jsme změnili sídlo společnosti z Moravských Budějovic do mého bydliště: 675 41 Nové Syrovice č.2.

Zde máme kancelář na místním Obecním úřadě. Naše obec je mimo jiné proslulá tím, že se zde narodil Johan Grasel, po němž vzniklo označení "Grázl", na internetu je mnoho odkazů a informací o tomto proslulém zbojníkovi.

 Obec Nové Syrovice lěží na silnici z Moravských Budějovic na Bítov, známé to rekreační místo u přehrady.

Flotační čistírny, flotátory

24.11.2008 15:53

 

FLOTAČNÍ ČISTÍRNY 

A. ÚVOD

A.1. FLOTACE,  CO TO JE?

Flotace je fyzikální proces, při kterém  dochází k vynášení pevných, ve vodě suspendovaných částic jemnými bublinkami vzduchu na hladinu. Na hladině se tak postupně vytváří kompaktní vrstva zahuštěného kalu, která se vhodným způsobem stírá.

Flotátor je zařízení určené zejména k čištění koncentrovaných odpadních vod. S vynikajícími výsledky je provozován v masných závodech, jatkách, drůbežářských závodech, mlékárnách a jiných provozovnách potravinářského průmyslu.

Flotací je výrazně redukováno především extrahovatelné znečištění (tuky), významné jsou i redukce ukazatelů organického znečištění BSK5 a CHSK. Před flotátor je zpravidla předřazeno zařízení na zachycení a následně odstranění zachycených hrubých nečistot (česle, rotační síto a pod.) - např. části kostí, kůže, štětin, skla, papíru apod.

Voda zbavená uvedených hrubých nečistot je zpravidla shromážděna v zásobní nádrži, odkud je čerpadlem dodávána do procesu flotace.

Flotace rozpuštěným vzduchem (DAF - dissolved air flotation) je separační proces, který se zařazuje jako první separační stupeň při úpravě vody. Jedná se o nejnovější proces, který se jako první separační stupeň uplatňuje. Flotace je pro úpravu vody používána již zhruba 30 let.

Příprava suspenze pro flotaci se zajistí  dávkováním koagulantu, rychlé a pomalé míchání.

A.2. VÝHODY FLOTACE

Ze srovnání se sedimentací vyplyne základní charakteristický návrhový parametr - povrchové zatížení [m3.m−2.h−1]. Zatímco sedimentace má charakteristické hodnoty povrchového zatížení v rozmezí 0,8 - 1,7 m/h, flotace má charakteristické hodnoty povrchového zatížení 5 - 15 m/h.

Flotace je navíc podstatně účinnější pro separaci malých částic velikosti desítek µm, které prakticky nesedimentují. Z kinetického hlediska tvorby agregátů při koagulaci plyne další výhoda DAF - velmi dobře se separují agregáty (vločky) i o velikosti 10 - 30 µm. Uvážíme-li, že částice velikosti 100 µm by vyžadovala pro separaci v sedimentací povrchové zatížení 0,125 m/h a tato částice je téměř tou nejvhodnější velikostí pro separaci flotací, vidíme, jaký obrovský přínos účinnosti separace proces flotace přináší. Výhody jsou také v tom, že flotací se velmi účinně separují i částice se specifickou hmotností blízkou specifické hmotnosti vody, které velmi neochotně sedimentují. Takovými částicemi je například většina organismů.

Dalšími přínosy flotace jsou pochopitelně výhody celkově podstatně menšího zařízení, dané právě poměrem charakteristických hodnot povrchového zatížení. Vyšší separační účinnost oproti sedimentaci se pak také pozitivně projevuje na provozu následného separačního stupně. V případě filtrace je dosahováno delších filtračních cyklů a nebo pří návrhu nových úpraven je možné snížit požadavky na filtrační plochu a pracovat při vyšších filtračních rychlostech.

Výhodou je také vysoká sušina kalu, kterou flotace produkuje, a která se podle konstrukce flotace, způsobu odtahu kalu a dalších provozních požadavků pohybuje od 0,2% do 6%.

A.3. 1. Použití v oblasti průmyslových odpadních vod

Metalurgie, petrochemie, celulóza, papír. V papírenských provozech jsou významným zdrojem ztrát podsítové vody z papírenských strojů. Stávající řešení ve většině případů odvádí tyto vody do sedimentační nádrže. Účinnost sedimentace je velmi nízká a množství buničiny odchází s odpadní vodou na čistírnu. Zkušenosti prokázaly vysokou účinnost flotace při zpracování těchto vod a ekonomicky zajímavé úspory.

Další oblastí použití flotace je čištění chladících vod z různých technologických procesů. Voda která cirkuluje v chladícím okruhu se postupně znečišťuje různými mastnotami (oleji, mazacími tuky, prachem apod.). Během času znečištění narůstá a po dosažení kritické hodnoty je nutné chladící okruh vypustit a znečištěnou vodu zlikvidovat, což je ekonomicky značně náročné. Zařazení flotátoru do chladícího okruhu řeší průběžné odstraňování mastnot a ostatních nečistot z chladící vody.

A.3.2. Použití v oblasti pitné vody

Flotace se na úpravnách pitných vod z výhodou používá před pískovou filtrací. Její využití v technologii úpravny pitné vody nahrazuje sedimentaci, zvyšuje účinnost filtrace a snižuje prostorové nároky úpravny.

A.3.3. Použití v oblasti komunálních odpadních vod

V oblasti komunálních ČOV lze s výhodou použít flotace náhradou za sedimentaci všude tam, kde vznikající kaly špatně sedimentují a mají přirozený sklon k flotaci. Flotace má oproti sedimentaci podstatně menší prostorové nároky.

A.3.4. Flotace použitá pro zahušťování kalů

Použití flotace při zahušťování kalu před odvodněním vykazuje velkou úsporu prostoru a zrychlení procesu oproti klasickým způsobům.

 

B. Popis flotační jednotky /příklad flotátoru pro malé výkony do cca 12 m3/hod./

Flotační jednotky malého výkonu (Např. Flotátor Krofta SPC 6) jsou doporučeny dodávat kompletní, smontované na rámu. Tím odpadá nutnost montáže u zákazníka a v případě potřeby lze tuto jednotku kdykoliv přemístit na jiné místo. Z výrobního závodu je dodávaná jednotka na rámu zhotoveného z nerezových kovových materiálů. To s ohledem na dlouhou životnost vlastního flotátoru a všech částí flotační technologie (potrubí, ADT reaktoru a jeho částí). Rámová koncepce flotačního celku umožňuje manipulovat s jednotkou pomocí vysokozdvižného vozíku - rám má pro vidle vozíku připraveny zesílené kanály, takže manipulace je bezpečná při nakládce i vykládce zařízení, při vodorovném usazování na betonovou podlahu u zákazníka a podobně.

2. Reaktor ADT

V tomto zařízení je připravena tlaková voda obohacená rozpuštěným vzduchem. Vzduch je rozpuštěn v mikrobublinkách, takže tato voda je na první pohled podobná mléku. V otevřené nádobě vzduch postupně vystoupí na povrch. Tohoto principu je využito ve flotátoru. Kde spolu s polymerem nabalené nečistoty pomocí vzduchových mikrobublin vystupují ve formě shluků na povrch hladiny. Reaktor ADT je vybaven soustavou kohoutů, pomocí kterých je nastaven reaktor na optimální chod. Vzduch pro ADT reaktor je připravován v kompresoru a potom odveden do panelu rozvodu vzduchu. Zde je vzduch očištěn od vlhkosti, seřízen tlak na požadovanou hodnotu (6 bar pro ADT reaktor, 2 bary pro pneumatický hadicový ventil). Množství vzduchu přicházejícího do ADT je regulované pomocí ventilu na průtokoměru.

3. Tlakové čerpadlo

Toto čerpadlo s minimálním tlakem na výstupu 60 m vodního sloupce (6 bar) dopravuje vodu recyklovanou do ADT. Její odběr je z výpustného prostoru čisté vody získané ve flotátoru. Její množství je přibližně 20 – 25% z průtočného množství vody flotátorem.

4. Kompresor

Kompresor je dodáván buď pístový, nebo šroubový. Typ je upřesněn požadavkem zákazníka.

Zařízení může být dodáno i bez kompresoru, pokud zákazník má k dispozici dostatek vzduchu o tlaku min. 9 bar .

5. Elektro rozvaděč

Tento rozvaděč je osazen programátorem Siemens se 6 moduly, umožňující ovládání min. 6 funkcí v automatickém režimu. Rozvaděč řídí chod celé flotační jednotky a je možnost volby automatického nebo ručního provozu.

6. Nádrž na koagulant s čerpadlem a míchadlem,

7. Nádrž na přípravu polymeru s míchadlem a čarpadlem,

8. Zásobní nádrž na polymer s míchadlem a čerpadlem,

9. Nádrž na louh sodný (NaOH ) s čerpadlem,

10.. Propojovací potrubí s armaturami

To je příklad malého flotátoru.

Flotátory jsme schopni zajistit pro výkony od 4 m3/hod do výkonu 2700 m3/hod .

 

Náhradní díly pro flotátory:

Mezi nejčastěji dodávané náhradní díly patří:

Pojezdová kola mostu s vulkolanovou obručí

Provzdušňovací elementy ADT reaktoru

Pneumatické prvky pro vzduchové rozvody a přípravu vzduchu firmy FESTO

Kroužkový sběrač německého výrobce Conductix,

Hadicový ventil pro automatické vypouštění kalu z flotátoru odrůzných výrobců / např. AKO, Milton Roy, a další/

Sady gumových manžet a stíracích elementů

Solenoidy pro vzduch a pro vodu firmy FESTO

Průtokoměry pro vodu a pro vzduch od firmy Hoensberg

a další, podle potřeby a požadavků zákazníků 

První zpráva

21.11.2008 12:48

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Zde jsou uvedeny jednotlivé oblasti našich aktivit.

SEKAČKY dřevního odpadu- výrobek KPS Moravské Budějovice, konstrukce Jan Traxler.

Sekací stroje typů SPO, STK a KCC  slouží ke zpracování pilařského odpadu, sekání tenké kulatiny nebo odvětvených kmenů stromů až do průměru 380 mm.

Produkt - štěpky, lze je použít v papírenském průmyslu, dále na výrobu aglomerovaných desek nebo k energetickým účelům.

Sekací stroje typů SPO 1250, SPO 1255, SPO 1700 a SPO 1755 jsou stacionární stroje, určené převážně pro použití na pilnicích pro sekání pilařského odpadu. 

Jsme schopni navrhnout a případně i realizovat zprovoznění starších, již použitých nebo dokonce vyřazených strojů uvedených typů. Jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacích rotorů pro produkci atypické délky produkovaných štěpek dle přání zákazníka. Rovněž můžeme vytipovat a dodat chybějící nebo porušené náhradní díly pro uvedené stroje a tyto opět zprovoznit. Jsme také schopni vypracovat chybějící průvodní technickou dokumentaci pro tyto stroje.

Sekačky typu STK 1700 jsou stacionární sekací stroje určené pro sekání tenké kulatiny. Zde jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacího disku pro produkci atypické délky produkovaných štěpek. také není problém navržení agregace strojních celků pro mobilní uspořádání těchto sekaček.

 

Rámové pily 

Rámové pily slouží k podélnému dělení dřevní hmoty - pilařských výřezů na prkna nebo trámy dle potřeby uživatelů.

U rámových pil typů G56 a 71, RE 710, RZ 56 a RZ 71, MR45 a SR 65 jsme schopni zajistit dodávku náhradních dílů, provést kontrolu a zprovoznění těchto strojů po případné odstávce nebo poruše.

Jsme schopni navrhnout vhodné uspořádání strojů pro pilařské provozy, to znamená rámových pil, rámovkových vozíků, vodících zařízení v návaznosti na ostatní stroje v pilařské lince.

Jsme schopni vypracovat návrh kotvení těchto ránových pil i rámových pil zahraničních výrobců / např.Esterer, a další/,  za předopkladu znalosti základních technických parametrů těchto strojů.

Na všechny tyto stroje a soustrojí jsme schopni vypracovat Znalecké posudky soudním znalcem.

 

Diskusní téma: Blog

Сайт КРАКЕН - ссылка на платформу кракен

Henrymox | 29.04.2024

kraken13kat
Kraken играет ключевую роль в сфере мгновенных покупок. Подчеркнутая удобством и многократно подтвержденная ссылками, эффективность и надежность этой платформы подтверждают ее важность в мире онлайн-торговли
кракен, kraken, сайт, тор, ссылка, даркнет, маркетплейс, зеркало, реклама, песня, москва, наркотики, онион, площадка, вход, официальный, рынок

Кракен - Ссылка на сайт в ТОР

DavidLag | 28.04.2024

2kraken.org
Актуальные зеркала Kraken: ссылки для доступа к бирже Kraken
кракен, kraken, сайт, тор, ссылка, даркнет, маркетплейс, зеркало, реклама, песня, москва, наркотики, онион, площадка, вход, официальный, рынок

Моментальные рука в течение телеграм

CoreyApork | 24.04.2024

Моментальные он-лайн блат на телеграм канале @mylovetut

kantorbola

Scottwhees | 14.04.2024



Kantorbola adalah situs slot gacor terbaik di indonesia , kunjungi situs RTP kantor bola untuk mendapatkan informasi akurat slot dengan rtp diatas 95% . Kunjungi juga link alternatif kami di kantorbola77 dan kantorbola99 .

dj88

Scottwhees | 13.04.2024


robot88

Scottwhees | 12.04.2024


kantorbola

Larrybib | 09.04.2024



Informasi RTP Live Hari Ini Dari Situs RTPKANTORBOLA

Situs RTPKANTORBOLA merupakan salah satu situs yang menyediakan informasi lengkap mengenai RTP (Return to Player) live hari ini. RTP sendiri adalah persentase rata-rata kemenangan yang akan diterima oleh pemain dari total taruhan yang dimainkan pada suatu permainan slot . Dengan adanya informasi RTP live, para pemain dapat mengukur peluang mereka untuk memenangkan suatu permainan dan membuat keputusan yang lebih cerdas saat bermain.

Situs RTPKANTORBOLA menyediakan informasi RTP live dari berbagai permainan provider slot terkemuka seperti Pragmatic Play , PG Soft , Habanero , IDN Slot , No Limit City dan masih banyak rtp permainan slot yang bisa kami cek di situs RTP Kantorboal . Dengan menyediakan informasi yang akurat dan terpercaya, situs ini menjadi sumber informasi yang penting bagi para pemain judi slot online di Indonesia .

Salah satu keunggulan dari situs RTPKANTORBOLA adalah penyajian informasi yang terupdate secara real-time. Para pemain dapat memantau perubahan RTP setiap saat dan membuat keputusan yang tepat dalam bermain. Selain itu, situs ini juga menyediakan informasi mengenai RTP dari berbagai provider permainan, sehingga para pemain dapat membandingkan dan memilih permainan dengan RTP tertinggi.

Informasi RTP live yang disediakan oleh situs RTPKANTORBOLA juga sangat lengkap dan mendetail. Para pemain dapat melihat RTP dari setiap permainan, baik itu dari aspek permainan itu sendiri maupun dari provider yang menyediakannya. Hal ini sangat membantu para pemain dalam memilih permainan yang sesuai dengan preferensi dan gaya bermain mereka.

Selain itu, situs ini juga menyediakan informasi mengenai RTP live dari berbagai provider judi slot online terpercaya. Dengan begitu, para pemain dapat memilih permainan slot yang memberikan RTP terbaik dan lebih aman dalam bermain. Informasi ini juga membantu para pemain untuk menghindari potensi kerugian dengan bermain pada game slot online dengan RTP rendah .

Situs RTPKANTORBOLA juga memberikan pola dan ulasan mengenai permainan-permainan dengan RTP tertinggi. Para pemain dapat mempelajari strategi dan tips dari para ahli untuk meningkatkan peluang dalam memenangkan permainan. Analisis dan ulasan ini disajikan secara jelas dan mudah dipahami, sehingga dapat diaplikasikan dengan baik oleh para pemain.

Informasi RTP live yang disediakan oleh situs RTPKANTORBOLA juga dapat membantu para pemain dalam mengelola keuangan mereka. Dengan mengetahui RTP dari masing-masing permainan slot , para pemain dapat mengatur taruhan mereka dengan lebih bijak. Hal ini dapat membantu para pemain untuk mengurangi risiko kerugian dan meningkatkan peluang untuk mendapatkan kemenangan yang lebih besar.

Untuk mengakses informasi RTP live dari situs RTPKANTORBOLA, para pemain tidak perlu mendaftar atau membayar biaya apapun. Situs ini dapat diakses secara gratis dan tersedia untuk semua pemain judi online. Dengan begitu, semua orang dapat memanfaatkan informasi yang disediakan oleh situs RTP Kantorbola untuk meningkatkan pengalaman dan peluang mereka dalam bermain judi online.

Demikianlah informasi mengenai RTP live hari ini dari situs RTPKANTORBOLA. Dengan menyediakan informasi yang akurat, terpercaya, dan lengkap, situs ini menjadi sumber informasi yang penting bagi para pemain judi online. Dengan memanfaatkan informasi yang disediakan, para pemain dapat membuat keputusan yang lebih cerdas dan meningkatkan peluang mereka untuk memenangkan permainan. Selamat bermain dan semoga sukses!

crypto wallet

crypto_mlEt | 05.04.2024

Expert Reviews
Safely Store Your Bitcoin and Altcoins with These Top Wallets
blockchain wallet [url=best-exchange-wallet.com]blockchain wallet[/url] .

elementor

KevinGep | 30.03.2024



elementor

בטים ספורט

Williamtekly | 29.03.2024



המימורים באינטרנט - המימוני ספורט, קזינו מקוון, משחקים קלפי.

מימורים ברשת הופכים ל לקטגוריה מבוקש במיוחד בעידן הדיגיטלי.

מיליוני משתתפים מרחבי העולם ממנסים את המזל באפשרויות מימורים השונות.

התהליכים הזה משנה את את רגעי הניסיונות וההתרגשות השחקנים.

גם מתעסק בשאלות חברתיות ואתיות העומדות ממאחורי המימונים באינטרנט.

בעידן הדיגיטלי, הימורים באינטרנט הם חלק מתרבות הספורטאי, הפנאי והבידור והחברה ה המודרנית.

ההימורים באינטרנט כוללים את מגוון רחבה של פעילות, כולל מימורים על תוצאות ספורט, פוליטיות, ו- מזג האוויר.

המימונים הם מתבצעים באמצע

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

https://www.ermail.cz/link/jCYmNajYelJTjJeXalJcJAYYYTjcXYNY
stanice na rozpouštění polymeru, flotační čistírny,bulharská vína, pneumatické prvky, ztužidla, сатуратор АДТ, станция полимера, запчасти крофта флотаторов, сотрудничество, очистные сооружения ливневых вод, дамба, автомойка,

Blog

Účinné čistírny odpadních vod, dovoz z Ruska

24.10.2010 06:47
Zahájili jsme nabídku na čistírny odpadních vod (dešťové vody, vody průmyslové, bytové komunální, splašky...), které Vám dovezeme z Ruska. Mají všechny potřebné certifikáty pro použití. Můžete si je prohlédnout v odstavci "Novinky", nebo v ruštině pod samostatnými odkazy. Co se týče cen, domluvíme...

Změna sídla

21.03.2010 06:11
Od 1.12.2009 jsme změnili sídlo společnosti z Moravských Budějovic do mého bydliště: 675 41 Nové Syrovice č.2. Zde máme kancelář na místním Obecním úřadě. Naše obec je mimo jiné proslulá tím, že se zde narodil Johan Grasel, po němž vzniklo označení "Grázl", na internetu je mnoho odkazů a informací...

Flotační čistírny, flotátory

24.11.2008 15:53
  FLOTAČNÍ ČISTÍRNY  A. ÚVOD A.1. FLOTACE,  CO TO JE? Flotace je fyzikální proces, při kterém  dochází k vynášení pevných, ve vodě suspendovaných částic jemnými bublinkami vzduchu na hladinu. Na hladině se tak postupně vytváří kompaktní vrstva zahuštěného kalu, která se vhodným...

První zpráva

21.11.2008 12:48
Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál. Zde jsou uvedeny jednotlivé oblasti našich aktivit. SEKAČKY dřevního odpadu- výrobek KPS Moravské Budějovice, konstrukce Jan Traxler. Sekací...
https://www.ermail.cz/link/jCYmNajYelJTjJeXalJcJAYYYTjcXYNY

iframe width="88" height="31" scrolling="no" frameborder="no" src="https://www.vcela.net/popup.php?id_stranka=23352&banner=88x31_1">