Anketa

Líbí se Vám tato stránka? (Как Вам нравится єтот вебсайт?)

Ano (Да) (50)
67%

Ne (Нет) (25)
33%

Celkový počet hlasů: 75

Blog

Účinné čistírny odpadních vod, dovoz z Ruska

24.10.2010 06:47

Zahájili jsme nabídku na čistírny odpadních vod (dešťové vody, vody průmyslové, bytové komunální, splašky...), které Vám dovezeme z Ruska. Mají všechny potřebné certifikáty pro použití. Můžete si je prohlédnout v odstavci "Novinky", nebo v ruštině pod samostatnými odkazy. Co se týče cen, domluvíme se. Zajistím vypracování nabídek pro každý konkrétní případ! Jsou vhodné jak pro vlastní čištění špinavých vod, tak jako koncovka na dočištění na všech možných typech stávajících čistíren.

Čistírna pro automyčky, autoservisy

Filtrační patrony do kanalizačních šachet

Damba čistírna

Elektroflotační čistírna

 

https://www.board.com.ua/va1043409922.html

Změna sídla

21.03.2010 06:11

Od 1.12.2009 jsme změnili sídlo společnosti z Moravských Budějovic do mého bydliště: 675 41 Nové Syrovice č.2.

Zde máme kancelář na místním Obecním úřadě. Naše obec je mimo jiné proslulá tím, že se zde narodil Johan Grasel, po němž vzniklo označení "Grázl", na internetu je mnoho odkazů a informací o tomto proslulém zbojníkovi.

 Obec Nové Syrovice lěží na silnici z Moravských Budějovic na Bítov, známé to rekreační místo u přehrady.

Flotační čistírny, flotátory

24.11.2008 15:53

 

FLOTAČNÍ ČISTÍRNY 

A. ÚVOD

A.1. FLOTACE,  CO TO JE?

Flotace je fyzikální proces, při kterém  dochází k vynášení pevných, ve vodě suspendovaných částic jemnými bublinkami vzduchu na hladinu. Na hladině se tak postupně vytváří kompaktní vrstva zahuštěného kalu, která se vhodným způsobem stírá.

Flotátor je zařízení určené zejména k čištění koncentrovaných odpadních vod. S vynikajícími výsledky je provozován v masných závodech, jatkách, drůbežářských závodech, mlékárnách a jiných provozovnách potravinářského průmyslu.

Flotací je výrazně redukováno především extrahovatelné znečištění (tuky), významné jsou i redukce ukazatelů organického znečištění BSK5 a CHSK. Před flotátor je zpravidla předřazeno zařízení na zachycení a následně odstranění zachycených hrubých nečistot (česle, rotační síto a pod.) - např. části kostí, kůže, štětin, skla, papíru apod.

Voda zbavená uvedených hrubých nečistot je zpravidla shromážděna v zásobní nádrži, odkud je čerpadlem dodávána do procesu flotace.

Flotace rozpuštěným vzduchem (DAF - dissolved air flotation) je separační proces, který se zařazuje jako první separační stupeň při úpravě vody. Jedná se o nejnovější proces, který se jako první separační stupeň uplatňuje. Flotace je pro úpravu vody používána již zhruba 30 let.

Příprava suspenze pro flotaci se zajistí  dávkováním koagulantu, rychlé a pomalé míchání.

A.2. VÝHODY FLOTACE

Ze srovnání se sedimentací vyplyne základní charakteristický návrhový parametr - povrchové zatížení [m3.m−2.h−1]. Zatímco sedimentace má charakteristické hodnoty povrchového zatížení v rozmezí 0,8 - 1,7 m/h, flotace má charakteristické hodnoty povrchového zatížení 5 - 15 m/h.

Flotace je navíc podstatně účinnější pro separaci malých částic velikosti desítek µm, které prakticky nesedimentují. Z kinetického hlediska tvorby agregátů při koagulaci plyne další výhoda DAF - velmi dobře se separují agregáty (vločky) i o velikosti 10 - 30 µm. Uvážíme-li, že částice velikosti 100 µm by vyžadovala pro separaci v sedimentací povrchové zatížení 0,125 m/h a tato částice je téměř tou nejvhodnější velikostí pro separaci flotací, vidíme, jaký obrovský přínos účinnosti separace proces flotace přináší. Výhody jsou také v tom, že flotací se velmi účinně separují i částice se specifickou hmotností blízkou specifické hmotnosti vody, které velmi neochotně sedimentují. Takovými částicemi je například většina organismů.

Dalšími přínosy flotace jsou pochopitelně výhody celkově podstatně menšího zařízení, dané právě poměrem charakteristických hodnot povrchového zatížení. Vyšší separační účinnost oproti sedimentaci se pak také pozitivně projevuje na provozu následného separačního stupně. V případě filtrace je dosahováno delších filtračních cyklů a nebo pří návrhu nových úpraven je možné snížit požadavky na filtrační plochu a pracovat při vyšších filtračních rychlostech.

Výhodou je také vysoká sušina kalu, kterou flotace produkuje, a která se podle konstrukce flotace, způsobu odtahu kalu a dalších provozních požadavků pohybuje od 0,2% do 6%.

A.3. 1. Použití v oblasti průmyslových odpadních vod

Metalurgie, petrochemie, celulóza, papír. V papírenských provozech jsou významným zdrojem ztrát podsítové vody z papírenských strojů. Stávající řešení ve většině případů odvádí tyto vody do sedimentační nádrže. Účinnost sedimentace je velmi nízká a množství buničiny odchází s odpadní vodou na čistírnu. Zkušenosti prokázaly vysokou účinnost flotace při zpracování těchto vod a ekonomicky zajímavé úspory.

Další oblastí použití flotace je čištění chladících vod z různých technologických procesů. Voda která cirkuluje v chladícím okruhu se postupně znečišťuje různými mastnotami (oleji, mazacími tuky, prachem apod.). Během času znečištění narůstá a po dosažení kritické hodnoty je nutné chladící okruh vypustit a znečištěnou vodu zlikvidovat, což je ekonomicky značně náročné. Zařazení flotátoru do chladícího okruhu řeší průběžné odstraňování mastnot a ostatních nečistot z chladící vody.

A.3.2. Použití v oblasti pitné vody

Flotace se na úpravnách pitných vod z výhodou používá před pískovou filtrací. Její využití v technologii úpravny pitné vody nahrazuje sedimentaci, zvyšuje účinnost filtrace a snižuje prostorové nároky úpravny.

A.3.3. Použití v oblasti komunálních odpadních vod

V oblasti komunálních ČOV lze s výhodou použít flotace náhradou za sedimentaci všude tam, kde vznikající kaly špatně sedimentují a mají přirozený sklon k flotaci. Flotace má oproti sedimentaci podstatně menší prostorové nároky.

A.3.4. Flotace použitá pro zahušťování kalů

Použití flotace při zahušťování kalu před odvodněním vykazuje velkou úsporu prostoru a zrychlení procesu oproti klasickým způsobům.

 

B. Popis flotační jednotky /příklad flotátoru pro malé výkony do cca 12 m3/hod./

Flotační jednotky malého výkonu (Např. Flotátor Krofta SPC 6) jsou doporučeny dodávat kompletní, smontované na rámu. Tím odpadá nutnost montáže u zákazníka a v případě potřeby lze tuto jednotku kdykoliv přemístit na jiné místo. Z výrobního závodu je dodávaná jednotka na rámu zhotoveného z nerezových kovových materiálů. To s ohledem na dlouhou životnost vlastního flotátoru a všech částí flotační technologie (potrubí, ADT reaktoru a jeho částí). Rámová koncepce flotačního celku umožňuje manipulovat s jednotkou pomocí vysokozdvižného vozíku - rám má pro vidle vozíku připraveny zesílené kanály, takže manipulace je bezpečná při nakládce i vykládce zařízení, při vodorovném usazování na betonovou podlahu u zákazníka a podobně.

2. Reaktor ADT

V tomto zařízení je připravena tlaková voda obohacená rozpuštěným vzduchem. Vzduch je rozpuštěn v mikrobublinkách, takže tato voda je na první pohled podobná mléku. V otevřené nádobě vzduch postupně vystoupí na povrch. Tohoto principu je využito ve flotátoru. Kde spolu s polymerem nabalené nečistoty pomocí vzduchových mikrobublin vystupují ve formě shluků na povrch hladiny. Reaktor ADT je vybaven soustavou kohoutů, pomocí kterých je nastaven reaktor na optimální chod. Vzduch pro ADT reaktor je připravován v kompresoru a potom odveden do panelu rozvodu vzduchu. Zde je vzduch očištěn od vlhkosti, seřízen tlak na požadovanou hodnotu (6 bar pro ADT reaktor, 2 bary pro pneumatický hadicový ventil). Množství vzduchu přicházejícího do ADT je regulované pomocí ventilu na průtokoměru.

3. Tlakové čerpadlo

Toto čerpadlo s minimálním tlakem na výstupu 60 m vodního sloupce (6 bar) dopravuje vodu recyklovanou do ADT. Její odběr je z výpustného prostoru čisté vody získané ve flotátoru. Její množství je přibližně 20 – 25% z průtočného množství vody flotátorem.

4. Kompresor

Kompresor je dodáván buď pístový, nebo šroubový. Typ je upřesněn požadavkem zákazníka.

Zařízení může být dodáno i bez kompresoru, pokud zákazník má k dispozici dostatek vzduchu o tlaku min. 9 bar .

5. Elektro rozvaděč

Tento rozvaděč je osazen programátorem Siemens se 6 moduly, umožňující ovládání min. 6 funkcí v automatickém režimu. Rozvaděč řídí chod celé flotační jednotky a je možnost volby automatického nebo ručního provozu.

6. Nádrž na koagulant s čerpadlem a míchadlem,

7. Nádrž na přípravu polymeru s míchadlem a čarpadlem,

8. Zásobní nádrž na polymer s míchadlem a čerpadlem,

9. Nádrž na louh sodný (NaOH ) s čerpadlem,

10.. Propojovací potrubí s armaturami

To je příklad malého flotátoru.

Flotátory jsme schopni zajistit pro výkony od 4 m3/hod do výkonu 2700 m3/hod .

 

Náhradní díly pro flotátory:

Mezi nejčastěji dodávané náhradní díly patří:

Pojezdová kola mostu s vulkolanovou obručí

Provzdušňovací elementy ADT reaktoru

Pneumatické prvky pro vzduchové rozvody a přípravu vzduchu firmy FESTO

Kroužkový sběrač německého výrobce Conductix,

Hadicový ventil pro automatické vypouštění kalu z flotátoru odrůzných výrobců / např. AKO, Milton Roy, a další/

Sady gumových manžet a stíracích elementů

Solenoidy pro vzduch a pro vodu firmy FESTO

Průtokoměry pro vodu a pro vzduch od firmy Hoensberg

a další, podle potřeby a požadavků zákazníků 

První zpráva

21.11.2008 12:48

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Zde jsou uvedeny jednotlivé oblasti našich aktivit.

SEKAČKY dřevního odpadu- výrobek KPS Moravské Budějovice, konstrukce Jan Traxler.

Sekací stroje typů SPO, STK a KCC  slouží ke zpracování pilařského odpadu, sekání tenké kulatiny nebo odvětvených kmenů stromů až do průměru 380 mm.

Produkt - štěpky, lze je použít v papírenském průmyslu, dále na výrobu aglomerovaných desek nebo k energetickým účelům.

Sekací stroje typů SPO 1250, SPO 1255, SPO 1700 a SPO 1755 jsou stacionární stroje, určené převážně pro použití na pilnicích pro sekání pilařského odpadu. 

Jsme schopni navrhnout a případně i realizovat zprovoznění starších, již použitých nebo dokonce vyřazených strojů uvedených typů. Jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacích rotorů pro produkci atypické délky produkovaných štěpek dle přání zákazníka. Rovněž můžeme vytipovat a dodat chybějící nebo porušené náhradní díly pro uvedené stroje a tyto opět zprovoznit. Jsme také schopni vypracovat chybějící průvodní technickou dokumentaci pro tyto stroje.

Sekačky typu STK 1700 jsou stacionární sekací stroje určené pro sekání tenké kulatiny. Zde jsme schopni navrhnout nutné úpravy sekacího disku pro produkci atypické délky produkovaných štěpek. také není problém navržení agregace strojních celků pro mobilní uspořádání těchto sekaček.

 

Rámové pily 

Rámové pily slouží k podélnému dělení dřevní hmoty - pilařských výřezů na prkna nebo trámy dle potřeby uživatelů.

U rámových pil typů G56 a 71, RE 710, RZ 56 a RZ 71, MR45 a SR 65 jsme schopni zajistit dodávku náhradních dílů, provést kontrolu a zprovoznění těchto strojů po případné odstávce nebo poruše.

Jsme schopni navrhnout vhodné uspořádání strojů pro pilařské provozy, to znamená rámových pil, rámovkových vozíků, vodících zařízení v návaznosti na ostatní stroje v pilařské lince.

Jsme schopni vypracovat návrh kotvení těchto ránových pil i rámových pil zahraničních výrobců / např.Esterer, a další/,  za předopkladu znalosti základních technických parametrů těchto strojů.

Na všechny tyto stroje a soustrojí jsme schopni vypracovat Znalecké posudky soudním znalcem.

 

Diskusní téma: Blog

даркнет запрещён

Walterberse | 29.03.2024



Подпольная часть сети: недоступная зона виртуальной сети

Темный интернет, скрытый сегмент сети продолжает привлекать внимание внимание и сообщества, и также служб безопасности. Данный засекреченный уровень интернета примечателен своей непрозрачностью и возможностью совершения противоправных действий под прикрытием теней.

Сущность подпольной части сети заключается в том, что данный уровень не доступен обычным браузеров. Для доступа к этому уровню требуются специализированные программные средства и инструменты, предоставляющие анонимность пользователям. Это формирует прекрасные условия для различных незаконных действий, в том числе торговлю наркотическими веществами, торговлю огнестрельным оружием, кражу конфиденциальных данных и другие преступные операции.

В ответ на растущую опасность, некоторые государства ввели законодательные меры, целью которых является запрещение доступа к подпольной части сети и преследование лиц занимающихся незаконными деяниями в этой скрытой среде. Впрочем, несмотря на принятые меры, борьба с темным интернетом представляет собой трудную задачу.

Важно подчеркнуть, что запретить темный интернет полностью практически невозможно. Даже при принятии строгих контрмер, возможность доступа к этому слою интернета всё ещё возможен при помощи различных технологических решений и инструментов, применяемые для обхода запретов.

Помимо законодательных мер, имеются также совместные инициативы между правоохранительными структурами и технологическими компаниями с целью пресечения противозаконных действий в теневом уровне интернета. Однако, для успешной борьбы требуется не только техническая сторона, но и совершенствования методов выявления и предотвращения незаконных действий в этой области.

Таким образом, несмотря на запреты и усилия в борьбе с незаконными деяниями, подпольная часть сети остается серьезной проблемой, нуждающейся в комплексных подходах и коллективных усилиях со стороны правоохранительных служб, так и технологических компаний.

даркнет покупки

DavidSkego | 28.03.2024



Покупки в скрытой части веба: Мифы и Правда

Темный интернет, загадочная область интернета, привлекает интерес участников своим тайностью и возможностью возможностью приобрести самые разнообразные товары и услуги без дополнительной информации. Однако, переход в тот мрак непрозрачных рынков связано с набором опасностей и нюансов, о чём необходимо осведомляться перед проведением транзакций.

Что такое подпольная сеть и как он работает?

Для того, кому не знакомо с этим термином, Даркнет - это сегмент веба, невидимая от обычных поисковиков. В подпольной сети имеются уникальные торговые площадки, где можно найти возможность почти все, что угодно : от препаратов и стрелкового оружия до взломанных аккаунтов и фальшивых документов.

Заблуждения о приобретении товаров в темном интернете

Анонимность защищена: При всём том, применение методов скрытия личности, например Tor, способно помочь скрыть от глаз вашу активность в интернете, анонимность в темном интернете не является полной. Имеется возможность, что ваша информацию о вас могут обнаружить дезинформаторы или даже сотрудники правоохранительных органов.

Все товары - качественные товары: В подпольной сети можно наткнуться на множество поставщиков, предоставляющих продукты и сервисы. Однако, нельзя обеспечить качественность или подлинность товаров, так как невозможно проверить до того, как вы сделаете заказ.

Легальные транзакции без ответственности: Многие участники неправильно думают, что товары в темном интернете, они подвергают себя риску меньшим риском, чем в реальном мире. Однако, приобретая противоправные вещи или сервисы, вы рискуете привлечения к уголовной ответственности.

Реальность приобретений в подпольной сети

Негативные стороны мошенничества и афер: В скрытой части веба много мошенников, готовы к обману пользователей, которые недостаточно бдительны. Они могут предложить поддельную продукцию или просто исчезнуть с вашими деньгами.

Опасность государственных органов: Пользователи темного интернета рискуют попасть привлечения к уголовной ответственности за покупку и заказ незаконных.

Непредсказуемость исходов: Не каждый заказ в скрытой части веба заканчиваются удачно. Качество продукции может оказаться неудовлетворительным, а процесс покупки может оказаться проблематичным.

Советы для безопасных транзакций в темном интернете

Проводите тщательное исследование продавца и товара перед осуществлением заказа.
Используйте безопасные программы и сервисы для обеспечения вашей анонимности и безопасности.
Используйте только безопасные способы оплаты, такими как криптовалюты, и не раскрывайте личные данные.
Будьте предельно внимательны и осторожны во всех совершаемых действиях и выбранных вариантах.
Заключение

Покупки в скрытой части веба могут быть как интересным, так и опасным опытом. Понимание рисков и принятие соответствующих мер предосторожности помогут снизить вероятность негативных последствий и обеспечить безопасность при покупках в этом неизведанном мире интернета.

даркнет заказать

Walterberse | 28.03.2024



Существование даркнет-маркетов – это событие, который порождает большой любопытство а разговоры во настоящем обществе. Подпольная часть веба, или скрытая сфера всемирной сети, представляет собой приватную сеть, доступную исключительно с помощью особые софт а конфигурации, предоставляющие анонимность пользовательских аккаунтов. На этой данной скрытой инфраструктуре размещаются скрытые интернет-площадки – интернет-ресурсы, где-нибудь торгуются разносторонние продукты а услуговые предложения, наиболее часто противозаконного типа.

На скрытых интернет-площадках можно отыскать различные вещи: наркотики, вооружение, украденные данные, взломанные учетные записи, фальшивки и и другое. Подобные же площадки иногда привлекают заинтересованность также уголовников, и обыкновенных участников, желающих пройти мимо право или же иметь доступ к продуктам и сервисам, какие именно на нормальном сети могли бы быть недосягаемы.

Впрочем стоит помнить, каким образом практика на даркнет-маркетах имеет неправомерный тип а в состоянии повлечь за собой значительные юридические последствия по закону. Органы правопорядка настойчиво борются против таковыми площадками, но из-за анонимности даркнета данный факт далеко не всегда без проблем.

В результате, экзистенция подпольных онлайн-рынков составляет сущностью, однако эти площадки продолжают оставаться сферой крупных угроз как и для субъектов, так и для подобных социума в в общем.

hoki1881

WilliamLoups | 25.03.2024


טלגראס

WilliamLoups | 24.03.2024



תְּמוּנָה המִקוּם למענה טלגראס כיוונים (Telegrass), הידוע גם בשמות "רֶּקַע" או "רֶּקַע כיוונים", הן אתר סוֹפֵק מידע, לינקים, קישורים, מדריכים והסברים בנושאי קנאביס בתוך הארץ. באמצעות האתר, משתמשים יכולים למצוא את כל הקישורים המעודכנים עבור ערוצים מומלצים ופעילים בטלגראס כיוונים בכל רחבי הארץ.

טלגראס כיוונים הוא אתר ובוט בתוך פלטפורמת טלגראס, מספק דרכי תקשורת ושירותים נפרדים בתחום רכישת קנאביס וקשורים. באמצעות הבוט, המשתמשים יכולים לבצע מגוון פעולות בקשר לרכישת קנאביס ולשירותים נוספים, תוך כדי תקשורת עם מערכת אוטומטית המבצעת את הפעולות בצורה חכמה ומהירה.

בוט הטלגראס (Telegrass Bot) מציע מגוון פעולות שימושיות למשתמשים: רכישה קנאביס: בצע הזמנות דרך הבוט על ידי בחירת סוגי הקנאביס, כמות וכתובת למשלוח.
שאלות ותמיכה: קבל מידע על המוצרים והשירותים, תמיכה טכנית ותשובות לשאלות שונות.
בחינה מלאי: בדוק את המלאי הזמין של קנאביס ובצע הזמנה תוך כדי הקשת הבדיקה.
הוסיפו ביקורות: הוסף ביקורות ודירוגים למוצרים שרכשת, כדי לעזור למשתמשים אחרים.
הצבת מוצרים חדשים: הוסף מוצרים חדשים לפלטפורמה והצג אותם למשתמשים.
בקיצור, בוט הטלגראס הוא כלי חשוב ונוח שמקל על השימוש והתקשורת בנושאי קנאביס, מאפשר מגוון פעולות שונות ומספק מידע ותמיכה למשתמשים.

hoki1881

WallaceTOF | 21.03.2024


Domestic Cleaning Services in manchester UK

Raymonddroms | 20.03.2024


hoki1881

WallaceTOF | 19.03.2024


купить фальшивые рубли

Raymonddroms | 19.03.2024



Сознание сущности и опасностей привязанных с отмыванием кредитных карт способствует людям предотвращать атак и защищать свои финансовые средства. Обнал (отмывание) кредитных карт — это процедура использования украденных или незаконно полученных кредитных карт для проведения финансовых транзакций с целью скрыть их происхождения и заблокировать отслеживание.

Вот некоторые способов, которые могут содействовать в предотвращении обнала кредитных карт:

Сохранение личной информации: Будьте осторожными в контексте предоставления персональной информации, особенно онлайн. Избегайте предоставления банковских карт, кодов безопасности и инных конфиденциальных данных на ненадежных сайтах.

Сильные пароли: Используйте мощные и уникальные пароли для своих банковских аккаунтов и кредитных карт. Регулярно изменяйте пароли.

Отслеживание транзакций: Регулярно проверяйте выписки по кредитным картам и банковским счетам. Это способствует своевременному выявлению подозрительных транзакций.

Антивирусная защита: Используйте антивирусное программное обеспечение и обновляйте его регулярно. Это поможет защитить от вредоносные программы, которые могут быть использованы для кражи данных.

Осмотрительное поведение в социальных медиа: Будьте осторожными в сетевых платформах, избегайте опубликования чувствительной информации, которая может быть использована для взлома вашего аккаунта.

Быстрое сообщение банку: Если вы заметили какие-либо подозрительные операции или утерю карты, сразу свяжитесь с вашим банком для блокировки карты.

Образование: Будьте внимательными к новым методам мошенничества и обучайтесь тому, как предотвращать их.

Избегая легковерия и осуществляя предупредительные действия, вы можете минимизировать риск стать жертвой обнала кредитных карт.

где можно купить фальшивые деньги

Raymonddroms | 15.03.2024



Покупка лживых денег представляет собой противозаконным или потенциально опасным делом, которое имеет возможность послать в тяжелым законным санкциям или постраданию своей денежной устойчивости. Вот несколько других последствий, вследствие чего приобретение фальшивых купюр является опасной иначе недопустимой:

Нарушение законов:
Получение либо эксплуатация лживых денег приравниваются к правонарушением, нарушающим законы общества. Вас могут подвергнуть себя уголовной ответственности, которое может закончиться лишению свободы, денежным наказаниям либо приводу в тюрьму.

Ущерб доверию:
Фальшивые банкноты ухудшают веру в финансовой организации. Их поступление в оборот возникает угрозу для благоприятных личностей и предприятий, которые способны столкнуться с неожиданными убытками.

Экономический ущерб:
Распространение лживых денег оказывает воздействие на хозяйство, приводя к инфляцию и ухудшая глобальную экономическую равновесие. Это способно привести к потере доверия к валютной единице.

Риск обмана:
Личности, какие, вовлечены в созданием контрафактных денег, не обязаны сохранять какие угодно параметры качества. Контрафактные банкноты могут быть легко распознаваемы, что в итоге приведет к расходам для тех, кто попытается использовать их.

Юридические последствия:
В ситуации задержания при использовании фальшивых банкнот, вас имеют возможность принудительно обложить штрафами, и вы столкнетесь с юридическими трудностями. Это может отразиться на вашем будущем, в том числе трудности с получением работы с кредитной историей.

Благосостояние общества и личное благополучие зависят от честности и доверии в денежной области. Покупка контрафактных денег противоречит этим принципам и может представлять серьезные последствия. Рекомендуется придерживаться законов и заниматься исключительно законными финансовыми операциями.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

https://www.ermail.cz/link/jCYmNajYelJTjJeXalJcJAYYYTjcXYNY
stanice na rozpouštění polymeru, flotační čistírny,bulharská vína, pneumatické prvky, ztužidla, сатуратор АДТ, станция полимера, запчасти крофта флотаторов, сотрудничество, очистные сооружения ливневых вод, дамба, автомойка,

Blog

Účinné čistírny odpadních vod, dovoz z Ruska

24.10.2010 06:47
Zahájili jsme nabídku na čistírny odpadních vod (dešťové vody, vody průmyslové, bytové komunální, splašky...), které Vám dovezeme z Ruska. Mají všechny potřebné certifikáty pro použití. Můžete si je prohlédnout v odstavci "Novinky", nebo v ruštině pod samostatnými odkazy. Co se týče cen, domluvíme...

Změna sídla

21.03.2010 06:11
Od 1.12.2009 jsme změnili sídlo společnosti z Moravských Budějovic do mého bydliště: 675 41 Nové Syrovice č.2. Zde máme kancelář na místním Obecním úřadě. Naše obec je mimo jiné proslulá tím, že se zde narodil Johan Grasel, po němž vzniklo označení "Grázl", na internetu je mnoho odkazů a informací...

Flotační čistírny, flotátory

24.11.2008 15:53
  FLOTAČNÍ ČISTÍRNY  A. ÚVOD A.1. FLOTACE,  CO TO JE? Flotace je fyzikální proces, při kterém  dochází k vynášení pevných, ve vodě suspendovaných částic jemnými bublinkami vzduchu na hladinu. Na hladině se tak postupně vytváří kompaktní vrstva zahuštěného kalu, která se vhodným...

První zpráva

21.11.2008 12:48
Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál. Zde jsou uvedeny jednotlivé oblasti našich aktivit. SEKAČKY dřevního odpadu- výrobek KPS Moravské Budějovice, konstrukce Jan Traxler. Sekací...
https://www.ermail.cz/link/jCYmNajYelJTjJeXalJcJAYYYTjcXYNY

iframe width="88" height="31" scrolling="no" frameborder="no" src="https://www.vcela.net/popup.php?id_stranka=23352&banner=88x31_1">